Kitro donacija za Društvo Crvenog križa

Kitro i ove godine u blagdansko vrijeme tradicionalno ne zaboravlja potrebite. Društvo Crvenog križa Varaždinske županije u četvrtak, 22. prosinca primilo je vrijednu donaciju. Naime, tvrtka TP Varaždin donirala je Gradskom društvu Crvenog križa Varaždin i Novi Marof prehrambene i higijenske proizvode. Donaciju je u ime TP Varaždin uručila direktorica komercijale, gđa Jasna Kučić.

Ovu vrijednu donaciju, GDCK će povodom božićnih blagdana podijeliti korisnicima Centra za socijalnu skrb Varaždin – primateljima zajamčene minimalne naknade.

Humanitarno djelovanje za TP Varaždin ima poseban značaj i čini neizostavan dio poslovanja. Naime, već dugi niz godina predani su misiji – pomoći onima kojima je to najpotrebnije, ljudima koji si, nažalost, često ne mogu priuštiti ni osnovne namirnice.

Također, vjeruju da će ova donacija uljepšati blagdane ljudima u istinskoj potrebi te pozivaju sve koji su u mogućnosti da daruju barem svoje vrijeme za bolesnog i nemoćnog. Uljepšajte svojom pažnjom drugima blagdane jer ako darujete malo, nekome to može značiti puno.

Newsletter