ultra_memory_igra

Kupujte u KITRO trgovinama i zaigrajte ULTRA memory

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi ULTRA MEMORY program vjernosti koji će se odvijati u svim prodavaonicama KITRO-a za sve naše kupce. Od 10. rujna za svakih potrošenih 50 kn, dobit ćete jedan ULTRA memory paketić u kojem se nalazi par memory kartica sa najzabavnijim likovima životinja. ULTRA memory kartice možete skupljati od 10.9.-10.11.2018. (ili do isteka zaliha).

Što je ULTRA memory i kako igrati

ULTRA memory je uzbudljiva igra koncentracije za 2 – 5 igrača, idealna je za djecu od 5 godina i starije. Koncentracija i dobro pamćenje su ključ uspjeha u ovoj igri, a oboje se stimulira kroz ovu igru.

Dobro izmješajte karte i posložite ih na stol tako da su slike okrenute licem prema dolje, a složene su u obliku pravokutnika. Poleđina svake karte mora biti dobro vidljiva, tj. karte se ne smiju doticati.

Igru započinje igrač prema dogovoru, a nastavljaju ostali igrači u smjeru kazaljke na satu. Onaj na koga je red okreće dvije karte, pazeći da svatko tko igra može vidjeti karte.

Ako slike preokrenutih karata odgovaraju jedna drugoj igrač ih miće iz igre te stavlja na stranu. Nakon toga okreće druge dvije karte. Dokle god igrač uspijeva okrenuti par karata koje pristaju jedna drugoj ima pravo okretati karte. Čim okrene dvije karte koje ne čine par, njegovo je pravo okretanja karata završeno.

Pogledajte kako još možete dobiti ULTRA memory poklon paketić!

Memory_sponzori pasica

 

Ultra MEMORY_plakat_SMANJENA

Newsletter