bah2

OK Kitro Varaždin bolji od reprezentacije Bahreina

U sklopu priprema za nadolazeću sezonu, seniori OK Kitro Varaždin odigrali su i svoju drugu utakmicu u Mariboru i to protiv atraktivnog protivnika, U21 reprezentacije Bahreina. Uz vrlo dobru igru zabilježili su pobjedu rezultatom 3:1, a to je bila i prilika za uigravanje momčadi. Nakon niza utakmica odbojkaši se vraćaju redovitim treninzima u Areni Varaždin gdje će trenirati dva puta dnevno.

“Čestitke mojim igračima za dobru igru i uvjerljivu pobjedu protiv U21 reprezentacije Bahreina.
Ova pobjeda nam je odlično došla za kraj desetodnevnog perioda u kojem smo morali jako puno improvizirati. Na žalost, Arena Varaždin bila nam je nedostupna, a u dvorani Graberje uspjeli smo dobiti samo jedan termin za trening uz susretljivost ŽRK Koka, na čemu im puno zahvaljujemo.
Zbog svega toga još više sam zadovoljan prikazanom igrom, a i time da smo taj period završili pobjedom. Od ponedjeljka smo ponovo dva puta dnevno u Areni i to nas jako veseli”, ističe trener Đolonga.

“Također zahvaljujem g. Mitji Koželju na gostoprimstvu i organizaciji utakmica s dva vrlo atraktivna protivnika reprezentacijama Saudijske Arabije i Bahreina”

bah3

bah2

bah1

Newsletter