00002

OK Kitro Varaždin saznao protivnika u CEV Challenge kupu

Odbojkaški klub Murov iz Bakua – Azerbajdžan, stiže u Varaždin na prvu europsku utakmicu nakon 14 godina.

 

Ulaskom u polufinale i osvojenim četvrtim mjestom odbojkaške Superlige u protekloj sezoni, odbojkaši OK Kitro Varaždin ostvarili su plasman u Challenge kup pa će se tako, nakon dugih 14 godina, u Varaždinu ponovo igrati europska odbojka.

 

Na izvlačenju parova, koje je održano 28.06. u Luxemburgu varaždinski odbojkaši saznali su i protivnika s kojim će odmjeriti snage u prvom kolu. U varaždinsku Arenu u listopadu, između 11. i 13. ove godine, stiže odbojkaški klub Murov iz Bakua, Azerbajđan.

 

Tkođer, ždrijeb je već odlučio i to da će, u slučaju pobjede  i prolaska u 1/16 finala CEV Challenge kupa, novi protivnik OK Kitro Varaždin u Areni u studenom, između 8. i 10. ove godine biti odbojkaški klub Holding iz Graza.

 

“Jako nas veseli povratak u europsku odbojku. Čekali smo na ovaj trenutak (pre)dugih 14 godina no dočekali smo ga i sad s nestrpljenjem očekujemo listopad kada ćemo odmjeriti snage s azerbajđanskim predstavnikom Murov iz Bakua.

O protivniku trenutno nemamo puno informacija, pokušat ćemo u vremenu koje dolazi saznati što više o njima i njihovoj kvaliteti.

CEV Challenge Cup vrlo je kvalitetno europsko odbojkaško natjecanje tako da ćemo se maksimalno pripremati za te odbojkaške dvoboje, očekujemo svakako, odličnu odbojku i kao pravi sportaši nadamo se pobjedi”, izjavio je trener OK Kitro Varaždin Ivica Đolonga.

 

00001 00002

Newsletter