Pravila privatnosti

Ova pravila određuju i reguliraju kako TP VARAŽDIN d.o.o. koristi, te štiti sve osobne podatke koje posjetitelji web stranice www.kitro.hr istome dostavljaju kada koriste web stranicu www.kitro.hr.

Osobni podaci su podaci koji posjetitelja identificiranju, poput: imena i prezimena, e-mail adrese i sl. Pristupom na stranicu www.kitro.hr posjetitelj potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Osobni podaci posjetitelja kao što su: ime i prezime, adresa, telefonski broj i sl. ne prikupljaju se pregledavanjem službene web stranice www.kitro.hr.

Posjetitelj može posebno unijeti svoje osobne podatke u svrhu: primanja newslettera, kataloga i akcijskih letaka u kategoriji NEWSLETTER, radi postavljanja bilo kojeg upita u rubrici KONTAKT ili radi pristupanja loyalty programu. U tom slučaju TP VARAŽDIN d.o.o. je omogućio posjetitelju da bude informiran o svim potrebnim podacima vezano na zaštitu osobnih podataka, te da svojim aktivnim pristankom potvrdi da je suglasan sa korištenjem njegovih osobnih podataka u svrhu koja je izričito navedena. Jednako tako omogućena je odjava u bilo kojem trenutku, no potrebno je naglasiti da su podaci koji su obrađivani prije odjave zakonito obrađivani.

TP VARAŽDIN d.o.o. jamči da sve osobne podatke posjetitelja koristi samo u svrhe koje su istome navedene prije izražavanja suglasnosti, te da ih ne dostavlja bilo kakvim trećim osobama, odnosno da svi djelatnici TP VARAŽDIN d.o.o. koji imaju pristup dostavljenim osobnim podacima postupaju u skladu s zakonskim obvezama o zakonitom načinu obrade dostavljenih podataka.

Ujedno, u slučaju da posjetitelj web stranice želi podnijeti TP VARAŽDIN d.o.o. zahtjev za dostavom podatka obrađuju li se njegovi osobni podaci, odnosno zahtjev za izmjenom dostavljenih osobnih podataka ili pak zahtjev za brisanjem ili ograničavanjem obrade, TP VARAŽDIN d.o.o. je omogućio da isto može učiniti u elektroničkom obliku putem obrasca ZAHTJEV ISPITANIKA koji je ovdje dostupan.

U slučaju da posjetitelj web stranice ima bilo kakav upit vezano na zaštitu osobnih podataka može se obratiti Službeniku za zaštitu osobnih podataka TP VARAŽDIN d.o.o. na kontakt „SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA, Danijela Kramar Šeruga, TP VARAŽDIN d.o.o., Pavleka Miškine 53, Varaždin“, zatim putem e-mail adrese: privatnost@tpvz.hr ili tel:042/402-408, fax: 042/402-425.

 

www.kitro.hr koristi kolačiće (Google Analitics _ ga) koji služe za prikupljanje informacija i izvještavanje o statistici upotrebe web stranice, u svrhu poboljšanja funkcionalnosti web stranice. Više o kolačićima pročitajte ovdje.

Newsletter