IMG-20190617-WA0009

VRH EUROPSKE ŽENSKE ODBOJKE DOLAZI U VARAŽDIN

Varaždin će 21. i 22. lipnja postati centar vrhunske europske odbojke. Nakon odigranih utakmica grupne faze Europske zlatne lige, Arena Varaždin ugostit će i ženski Final Four tog prestižnog natjecanja. Uz domaćina Hrvatsku, za titulu prvakinje borit će se Češka, Bjelorusija i Španjolska. Dva dana uzbudljivih odbojkaških dvoboja počinju polufinalnim utakmicama u petak dok je finale, kao i utakmica za treće mjesto, na rasporedu u subotu.
Hrvatice su domaćinstvom imale rezervirano mjesto u Final Fouru, ali su svejedno grupnu fazu shvatile kao ozbiljnu pripremu i završile ju na prvom mjestu. Češka je s četiri pobjede i dva poraza plasman u najbolje četiri izborila prvim mjestom ispred Ukrajine, Slovačke i Švedske. Bjelorusija u Varaždin dolazi nakon uvjerljive dominacije u skupini C, a kao najbolja drugoplasirana ekipa iz iste skupine dolazi i Španjolska.
Varaždin se u utakmicama grupne faze već pokazao kao sjajan domaćin, a Varaždinci kao izvrsna podrška našim reprezentativcima i reprezentativkama. Pokažimo još jednom da smo pravi sportski grad i glasnom podrškom pomognimo našim curama da upravo u Varaždinu podignu pobjednički trofej.

Newsletter