DSC_0275

Kitro donacija za Društvo Crvenog križa Varaždinske županije i Općoj bolnici Varaždin

Kitro i ove godine u blagdansko vrijeme tradicionalno ne zaboravlja potrebite. Društvo Crvenog križa Varaždinske županije u petak, 18. prosinca primilo je vrijednu donaciju. Naime, tvrtka TP Varaždin donirala je Gradskom društvu Crvenog križa Varaždin i Novi Marof prehrambene i higijenske proizvode. Donaciju je u ime TP Varaždin uručila direktorica komercijale, gđa Jasna Kučić.

Ovu vrijednu donaciju, GDCK će povodom božićnih blagdana podijeliti korisnicima Centra za socijalnu skrb Varaždin – primateljima zajamčene minimalne naknade.

Humanitarno djelovanje za TP Varaždin ima poseban značaj i čini neizostavan dio poslovanja. Naime, već dugi niz godina predani su misiji – pomoći onima kojima je to najpotrebnije, ljudima koji si, nažalost, često ne mogu priuštiti ni osnovne namirnice.

Također, vjeruju da će ova donacija uljepšati blagdane ljudima u istinskoj potrebi te pozivaju sve koji su u mogućnosti da daruju barem svoje vrijeme za bolesnog i nemoćnog. Uljepšajte svojom pažnjom drugima blagdane jer ako darujete malo, nekome to može značiti puno.

KITRO DONACIJA OPĆOJ BOLNICI VARAŽDIN – 50.000 kuna

Kitro se brzo i učinkovito prilagodio novim mjerama vezano za opasan koronavirus, uvodeći brojne mjere zaštite svojih zaposlenika i kupaca.

No to nije sve: također prepoznali su napore, trud i predanost Opće bolnice Varaždin i njihove povećane potrebe uoči ove krize. Podržali su varaždinsku bolnicu u ovim zahtjevnim vremenima s donacijom od 50.000 kuna, a sve kako bi olakšali nabavu materijala i opreme potrebnih za svakodnevnu borbu protiv koronavirusa. Ovom humanom gestom pokazali su da su uvijek spremni pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

 

 

DSC_0263

DSC_0270

Newsletter