KITRO je ponosni generalni sponzor Adventa u Varaždinu

Na ovogodišnjem Adventu u Varaždinu Varaždince i njihove goste očekuje najveće klizalište dosad – drugo po veličini klizalište u hrvatskoj, kao i brojni koncerti i događanja. Odlučili smo podržati ovu manifestaciju iz zahvalnosti prema našim dugogodišnjim kupcima te kao jedno od najbitnijih događanja na sjeveru Hrvatske.
Klizalište na Kapucinskom trgu će s radom započeti 25. studenoga, kada ćemo sve posjetitelje Adventa u Varaždinu počastiti nastupom DJ-a TIMO G iz Slovenije. Klizat će se moći sve do 15. siječnja.
Također ćemo u suradnji Atletskim klubom Sloboda i s Trkačkim klubom Marathon 95 organizirati utrku Djeda Mrazova, dok ćemo u suradnji sa DND-om Varaždin te sa gradskim osnovnim školama održati koncert dječjih zborova u petak 16.12..
Kao Generalni sponzor ovogodišnjeg Adventa na Kapucinskom trgu imati ćemo i KITRO kutak s brojnim zanimljivim sadržajima gdje će se predstaviti naši dobavljači sa svojim proizvodima. Posjetite nas svakoga dana te uživajte u raznim prezentacijama, degustacijama te brojnim drugim iznenađenjima koja smo pripremili zajedno sa našim dobavljačima.
KITRO kutak uredit ćemo zajedno sa organizatorima i djecom iz dječjeg vrtića Varaždin koja će 28.11. okititi borove u našem kutku na Kapucinskom trgu.
Ovim putem pozivamo sve Varaždinke i Varaždince i njihove goste da se opuste i zabave na ulicama i trgovima Varaždina te da uživaju u programu.

Newsletter