Program vjernosti

shopping_card

Pristupnicu za Kitro shopping card preuzmite ovdje  

Učlanite se u KITRO klub vjernosti!

Učlanite se u KITRO klub vjernosti!

BODOVANJE

Za svakih potrošenih 35,00 kn 1 bod

1 bod = popust od 0,50 kn!

Sakupljajte bodove kupovinom u KITRO marketima i uživajte u brojnim pogodnostima koje za Vas pripremamo tijekom godine.

Pravila KITRO loyalty Kartice:

 1. Korisnik loyalty Kartice može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja ispuni pristupnicu i tako društvu TP Varaždin d.o.o. za potrebe „KITRO CARD“ stavi na raspolaganje obavezne podatke navedene u pristupnici, osim zaposlenika TP Varaždin d.o.o.
 2. Podaci korisnika loyalty Kartice navedeni u pristupnici koriste se isključivo u svrhu izrade „KITRO CARD“ kartice i korištenja iste, u svrhu obavještavanja korisnika o raznim pogodnostima kupnje, te u interne marketinške svrhe (ispitivanje učestalosti kupovine, količine, vrste prodane robe, prodajnog mjesta obavljene kupovine). Potpisom na pristupnicu korisnik Kartice potvrđuje da je upoznat sa svrhom u koju se podaci prikupljaju, te da u svako doba ima pravo na pristup danim podacima i izmjenu istih. Također potvrđuje da su podaci točni i potpuni, te daje svoju privolu za obradu i korištenje istih.
 3. „KITRO CARD“ se izdaje besplatno, nije prenosiva i može je koristiti isključivo osoba koja je potpisnik pristupnice. „KITRO CARD“ se ne može koristiti kao sredstvo plaćanja.
 4. „KITRO CARD“ se aktivira u roku od 15 dana od trenutka potpisivanja pristupnice od strane pristupnika, u kojem roku će kartica biti dostavljena u matičnu prodavaonicu u kojoj je pristupnica ispunjena i uručena korisniku.
 5. „KITRO CARD“ prestaje važiti onog trenutka kad pristupnik pismenim putem obavijesti TP Varaždin d.o.o. da otkazuje članstvo ili kad nastupe okolnosti iz točke 3. i 11. ovog Pravilnika.
 6. Pravo na nagradne bodove kupac ostvaruje isključivo kupnjom na blagajnama prodavaonica TP Varaždin d.o.o. Da bi prilikom kupnje ostvario pravo na nagradne bodove, korisnik „KITRO CARD“ obavezan je istu predati na uvid prilikom kupovine na blagajni. Kupac može kupnjom u bilo kojoj prodavaonici TP Varaždin sakupljati bodove, dok pravo na popust može iskoristiti isključivo u matičnoj prodavaonici u kojoj je preuzeo „KITRO CARD“.
 7. Prilikom plaćanja gotovinom kupac mora potrošiti minimalno 35,00 kn po računu čime ostvaruje pravo na dodatni nagradni bod, na primjer: od 0 do 34,99 kn – 0 bodova, od 35,00 do 69,99 kn – 1 bod, od 70,00 kn do 104,99 kn -2 boda, itd.
 8. Prilikom svake kupnje kupcu će na računu biti predočen broj bodova ostvaren tom kupnjom, te ukupan broj bodova skupljen u tekućem razdoblju.
 9. Obračun se vrši kvartalno te se na kraju svakog obračunskog razdoblja zbrajaju bodovi ostvareni u tom obračunskom razdoblju.
 10. Obračun bodova vrši se na način da vrijednost jednog boda iznosi 0,50 kn.
 11. Pravo na popust ostvariti će korisnici koji su u obračunskom razdoblju ostvarili minimalno 50 bodova. Ukoliko korisnik u obračunskom razdoblju ne ostvari minimalnih 50 bodova, svi bodovi prikupljeni u tom razdoblju se brišu.
 12. Ostvareni popust može se iskoristiti prilikom svake kupnje i bez obzira na vrijednost kupovine, osim za kupnju cigareta i telefonskih bonova.
 13. Vrijednost ostvarenog popusta za prethodno obračunsko razdoblje korisnik može iskoristiti u roku od mjesec dana od kraja obračunskog razdoblja.
 14. Vrijednost ostvarenog popusta nije zamjenjiva za gotovinu.
 15. TP Varaždin d.o.o. može prema vlastitoj procjeni isključiti iz programa Kartice vjernosti korisnika koji zloupotrebljava „KITRO CARD“ karticu ili krši Pravila ove loyalty kartice.
 16. TP Varaždin d.o.o. kao izdavatelj „KITRO CARD“ zadržava pravo u da povuče iz opticaja te promjeni ili u potpunosti ukine elemente programa Kartice.
 17. U slučaju da korisnik izgubi „KITRO CARD“ potrebno je gubitak kartice odmah prijaviti na adresu card@tpvz.hr.
 18. Potpisom pristupnice korisnik bezuvjetno prihvaća ova pravila.

 

PREUZMITE PRISTUPNICU…

Newsletter